Geslaagde teampresentatie

Start Racing kijkt terug op een geslaagde teampresentatie bij Partycentrum De Deel in Nieuwleusen. De motoren en teamleden werden gepresenteerd, maar natuurlijk kwamen ook onze coureurs Danny van der Sluis en Patricia Kok aan het woord.

Van der Sluis gaat rijden in de NK SuperCup 1000 met een Honda CBR 1000RR Fireblade SP2. De 21-jarige coureur uit Staphorst komt over van de 600cc klasse en gaat dit jaar als nieuwkomer voor een top-vijf klassering in NK SuperCup 1000.

Kok rijdt voor het tweede seizoen bij Start Racing op een Yamaha R6. In de NK ProCup 600 gaat de 25-jarige dame op jacht naar podiumplaatsen en een top-drie in het kampioenschap. Het grote doel van Kok is om de overstap te kunnen maken naar de NK SuperCup 600.

een sfeerimpressie van onze teampresentatie met mooie foto’s van Jan Timmerman van JTS Fotografie vind je hier op onze site.

Aankomende zaterdag gaat het seizoen echt beginnen met de eerste races van de OW Cup op het TT Circuit. De entree is gratis, dus wellicht tot ziens in Assen!