Een geslaagde teampresentatie START Racing

Zaterdag 8 april hebben wij onze teampresentatie gehouden in Partycentrum de Deel te Nieuwleusen. Vanaf 20.00 uur was de inloop en rond 21.15 uur zijn de team leden door Evert Jan Pasman aan de tand gevoeld. Daarna waren de rijders aan de beurt. Ricardo geeft aan dat zijn doelstelling voor het komende seizoen de top 15 is in de SuperCup 1000. Patricia begint in de ProCup 600 en hoopt door te kunnen stoten naar de SuperCup 600. Als rondetijd op het TT Circuit van Assen heeft ze als streven een tijd van 1.47. Dan is het tijd om de motoren te onthullen.

Na het officiële gedeelte gaan een paar teamleden rond om loten te verkopen. De mooie prijzen zijn door verschillende sponsoren ter beschikking gesteld. Hiervoor onze hartelijke dank! Na de verloting wordt er nog een tijdje gezellig nagepraat en het is wel duidelijk. Wij willen iedereen bedanken voor de mooie opkomst op deze avond.

Iedereen ziet halsreikend uit naar de eerste races. Dit is op zaterdag 15 april op het TT circuit van Assen. Iedereen is van harte welkom om onze coureurs aan te komen moedigen. De koffie staat klaar.