SPONSOREN

Wilt u ook uw steentje bijdragen?
Scan de QR-code voor een vlotte donatie van een bedrag naar keuze.

 

Hartelijk dank

Houthandel Alteveer
Houthandel Alteveer is leverancier van de meest uiteenlopende houtmaterialen. Bovendien beschikt Houthandel Alteveer over een houtzagerij en -schaverij waar we u op maat kunnen bedienen.
Website: www.houthandelalteveer.nl
Adres: Oosterhulst 48, 7711 BH Nieuwleusen
E-mail: h.alteveer@hotmail.nl

Alvasi Reclame
Voor een professionele uitstraling van uw bedrijf of producten kijkt Alvasi Reclame graag wat het beste bij u en uw klanten past. Advisering, ontwerpen, realisatie en plaatsing van reclame-uitingen door heel Nederland.
Website: www.alvasi.nl
Adres: Rollecate 47, 7711 GG Nieuwleusen
E-mail: info@alvasi.nl

Andre Schuurman
Metsel en tegelzetbedrijf “Andre Schuurman” is een bedrijf met ruim 30 jaar ervaring in de bouw waarvan 17 jaar zelfstandig. Het bedrijf is gevestigd te Dedemsvaart (OV). Door steeds op de hoogte te blijven met de nieuwste ontwikkelingen in de bouw kunnen wij vakbekwaam werk leveren, hierdoor kunnen wij kwaliteit, en kwantiteit hoog in het vaandel houden.
Website: andre-schuurman.nl/
Adres: Hoofdvaart 162, 7701 JR Dedemsvaart
E-mail: info@andre-schuurman.nl

Het Automatiseringshuis
Het Automatiseringshuis is een full service bedrijf op het gebied van automatisering. Dit houdt in dat we u alle zorg voor automatisering uit handen nemen! Zo regelen wij uw beveiliging, pro-actief netwerkbeheer, Office 365, hard- en software en alle andere automatiseringsactiviteiten.
Website: www.hetautomatiseringshuis.nl
Adres: Meelsloot 1, 7711 GH Nieuwleusen
E-mail: info@hetautomatiseringshuis.nl

Bert Bonen Bouw
Bij Bert Bonen Bouw kunt u terecht voor al uw bouw werk.
Adres: Westerveen 48, 7711 DE Nieuwleusen
E-mail: info@bertbonen.nl

Bouwbedrijf Bongers BV
Bouwbedrijf Bongers is een middelgrote en erkende onderneming in de regio Dalfsen. We realiseren grote en kleine bouwprojecten voor zowel particulieren als bedrijven. Ons streven is altijd de beste kwaliteit bieden. Dat kan alleen in een optimaal samenspel tusasen opdrachtgever, leveranciers en onszelf. Niet voor niets is ons credo: Bouwen doen we samen.
Website: www.bouwbedrijfbongers.nl
Adres: Engellandweg 3,  RA Dalfsen
E-mail: info@bouwbedrijfbongers.nl

Braveco bouwbedrijf
Braveco is een allround bouwbedrijf met enthousiaste vakbekwame medewerkers. Of het nu gaat om een kleine bouwkundige aanpassing of om het bouwen van een compleet nieuwe bedrijfshal met kantoorruimte, wij kunnen het voor u waarmaken.
Website: bravecobouw.nl
Adres: Weth. Buitenhuisstraat 11,  7951 SJ Staphorst
E-mail: info@bravecobouw.nl

BRControls
Experts in hardware ontwikkeling – BRControls biedt het totaalpakket van ontwikkeling, assemblage en realisatie van 100% webbased gebouwbeheersystemen. U hebt het vast al eerder gehoord: in de toekomst zullen alle kantoorgebouwen, zorggebouwen, woongebouwen en scholen in Nederland ‘smart’ worden uitgevoerd, zodat duurzaamheid, energieverbruik, gebouwbeheer en -exploitatie naar het hoogste niveau getild kunnen worden en gebruikers comfortabel, gezond en veilig kunnen wonen, werken en verblijven. Om hier optimaal invulling aan te geven, zijn de toepassing van multifunctionele sensoren, intelligente communicatie tussen systemen, zorgvuldige data-analyse in de cloud én prestatieborging onmisbaar, waar wij graag in voorzien.
Website: www.brcontrols.com
Adres: Branderweg 3, 8042 PD, Zwolle
E-mail: info@brcontrols.com

Coreengineering
Hier vindt u producten die op maat gemaakt zijn voor de echte raceliefhebber. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Goede pasvorm. Goede materiaalkeuze. Ook voor reparatie en onderhoud (thuis of op het circuit) kunt u mij bellen.
Website: www.coreengineering.nl
Adres: Dr. Larijweg 19, 7961 NK Ruinerwold
E-mail: korveldman@ziggo.nl
Tel: 06-25031649

Doeve Tegelwerken
Doeve Tegelwerken uit Zwolle (Overijssel) staat sinds 2005 bekend als een gerenommeerde, vakkundige onderneming met een optimale verhouding tussen prijs, kwaliteit én klanttevredenheid. Wij verrichten diverse tegelwerken in de bouwsector alsmede in de particuliere sector.
Website: doevetegelwerken.nl
Adres: Glanerbeek 5, 8033 BA, Zwolle
E-mail: info@doevetegelwerken.nl

Autobedrijf van Duren
Wij zijn een allround autobedrijf dat inmiddels al meer dan 50 jaar gespecialiseerd is in: APK en onderhoud In- en verkoop van occasions Reparatie en schadeherstel
Website: www.autobedrijfvanduren.nl
Adres: Westeinde 176, 7711 CS Nieuwleusen

Aannemersbedrijf Eikenaar
Voor nieuwbouw, verbouw, renovatie en restauratie stelt u eisen aan uw aannemer. Terecht. Een bouwproject, groot of klein, betekent investeren voor langere tijd. Wij verkennen met u mogelijkheden en alternatieven. U krijgt vakkundig advies. Zo kunt u een goed afgewogen besluit nemen.
Website: www.aannemersbedrijfeikenaar.nl
Adres: Curiestraat 14, 8013 RA Zwolle
E-mail: info@aannemersbedrijfeikenaar.nl

Aannemersbedrijf Heetebrij
Wij bouwen aan uw toekomst. Woningen, kantoren, bedrijfspanden en agrarische bedrijven behoren tot onze specialismen. Bouwen doen we efficiënt, duurzaam en gewoon goed.
Website: www.heetebrij.nl
Adres: Meeleweg 78, 7711 EP Nieuwleusen
E-mail: info@heetebrij.nl

E.G. Ten Kate
Voor boeren, burgers en buitenlui. Voor landbouwmechanisatie, Tuin- & Parkmachines of welke onderdelen u ook zoekt, moet u bij EG ten Kate zijn.
Website: www.egtenkate.nl
E-mail: info@egtenkate.nl
Tel: 0529-482918

Ten Kate Kunststof Kozijnen
Ten Kate kunststof kozijnen is een bedrijf dat zich al 25 jaar bezighoud met de levering en montage van kunststof kozijnen, iso-glas en kunststof voor gevelbekleding, windveren en boeien en zich vooral heeft gespecialiseerd in de renovatie waar (bijna) alles in eigen beheer van demontage tot afwerking door ten Kate wordt uitgevoerd. Alleen levering van kunststof materialen en kozijnen behoort ook tot de mogelijkheid. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.
E-mail: info@tenkatekunststofkozijnen.nl
Tel: 0529-483255

Ten Kate Motoren, Ten Kate Racing Products
Ten Kate Motoren jouw exclusieve Honda dealer, dé naam die staat voor jarenlange motorervaring en passie voor de motorenbranche. Wij bieden u: Een moderne showroom met ALLE nieuwe modellen van Honda. Veel modellen te bezichtigen compleet afgemonteerd met originele Honda accessoires. Of het nou om Tour, Allroad, Naked of Supersport gaat Ten Kate Motoren heeft het. Occasion motoren waarvan ruim alle merken zijn vertegenwoordigd. 800m2 MEGA kledingshop (ruime lady’s en kids kledingcorner) vol wereldmerken en de laatste modetrends. Motoronderdelen en -accessoires. Vakmanschap, kennis, service, persoonlijke aandacht, kwaliteit en 2 jaar fabrieksgarantie (5 sterren BOVAG). De koffie staat klaar.
Website: www.tenkatemotoren.nl, www.tenkateshop.nl,
www.tenkateracingproducts.comtenkateracingsbk.com
Adres: Rollecate 55, 7711 GG, Nieuwleusen

Klein Metsel- en Tegelwerken
Verkoop en montage van wand- en vloertegels, marmer en natuursteen. Ook voor installatie van sanitair en badkamers. Bel voor meer informatie met Berry Klein.
Adres: Zandspeur 63, 7711 HG Nieuwleusen
Tel: 0529-481401

Klevringa Bouwbedrijf
Van kleine verbouwing tot complete nieuwbouw, bij Klevringa Bouwbedrijf is uw project in goede handen.
Website: www.klevringabouwbedrijf.nl
Adres: Hofstraat 11, 8061 GS Hasselt
E-mail: info@klevringabouwbedrijf.nl

Klinge Tweewielers
Klinge Tweewielers: Wij zorgen dat fietsen leuk blijft
Website: klingetweewielers.nl
Adres: Burg. Backxlaan 331, 7711AD Nieuwleusen
E-mail: info@klingetweewielers.nl

Kouwen Slagerij
In onze eigen slachterij en worstmakerij maken wij vele specialiteiten, veelal naar authentiek recept. Of het nu gaat om vleeswaren, worst of uw dagelijkse stukje vlees, het wordt allemaal met zeer veel zorg bereid. U kunt echter ook bij ons terecht voor uw speciale gelegenheden. Wij hebben alle ingrediënten in huis voor een geslaagd etentje. Voor uw barbecue, buffet, fondue of gourmet verzorgen wij graag het vlees en de salades. Maar ook de hapjes of de complete buffetten zijn bij ons in vertrouwde handen.
Website: www.kouwen.uw-slager.nl
Adres: Burg.Backxlaan 339, 7711 AD Nieuwleusen

Loohuis Assies
Loohuis-Assies is al meer dan 100 jaar een begrip in en rondom Zwolle. Wij zijn sterk in renovatie en verbouw van woningen/appartementen en in service en onderhoud.
Website: www.loohuisgroep.nl/contact/assies-zwolle
Adres:  Pascalweg 14, 8013 RC Zwolle
E-mail: zwolle@loohuisgroep.nl

Massier Diervoeders
*Compleet assortiment voor tuin, land en (huis)dier!*
Website: massierdiervoeders.nl
Adres: Veldweg 15, 7722 TW Dalfsen
E-mail: info@massierdiervoeders.nl

MB-Stukadoors
Sinds 1976 hét bedrijf voor al uw stucwerk. Een bedrijf die staat voor kwaliteit, netheid en originaliteit. Kleine verbouwingen, grote restauratie- en renovatieprojecten of nieuwbouwwoningen, wij doen het graag voor zowel bedrijven als particulieren.
Website: mb-stukadoors.nl
Adres: Hogeweg 7, 8194 LN Veessen
E-mail: info@mb-stukadoors.nl

MC Nieuwleusen
Bij deze gezellige motorclub is het raceteam START Racing Nieuwleusen ontstaan.
Website: www.mc-nieuwleusen.nl
Adres Clubhuis: Bosmansweg 70, 7711 HN Nieuwleusen
E-mail: info@mc-nieuwleusen.nl

Schildersbedrijf Mijnheer
Voor al uw schilderwerk, beglazing, behangwerk en spuitwerk.
Website: www.schildersbedrijf-mijnheer.nl
Adres: Kalkovenweg 6, 7711 GW Nieuwleusen
E-mail: info@schildersbedrijf-mijnheer.nl

Mijlpaal producten
Mijlpaal Produkten is een bedrijf dat hoofdzakelijk profielen, ondervloersystemen en accessoires levert aan de tegel- en sanitairbranche. Mijlpaal Produkten heeft bewezen een succes te zijn in de drukke zakelijke wereld van vandaag door zijn productaanbod en persoonlijke service. Gevestigd in het hart van de Randstad bereikt Mijlpaal Produkten heel Nederland en de aangrenzende landen.
Website: www.mijlpaalprodukten.nl
Adres: Oud Camp 22, 3155 DL Maasland
E-mail: sales@mijlpaalprodukten.nl

Offroad Litouwen
Offroad Litouwen organiseert all-inclusive motorvakanties voor de enthousiaste motorrijder die onze Yamaha T700 Rally huurmotoren eens wil gebruiken waar deze voor gemaakt zijn. Wilt u meer weten bekijk dan het reis aanbod op onze website. Tevens bieden wij de mogelijkheid leuke avond vullende activiteiten bij te boeken. Vraag naar de mogelijkheden.
Website: www.offroadlitouwen.nl
Adres: Buru 5, 92491 Kiskenai LITOUWEN
E-mail: offroadlitouwen@gmail.com

Oosterveen’s Oliehandel Nieuwleusen
Oosterveen is DE regionale brandstoffenspecialist. Oosterveen’s Oliehandel is het adres voor motorbrandstoffen, smeermiddelen en flessengas.
Website: www.oosterveensoliehandel.nl
Adres: Burg. Backxlaan 204, 7711 AL Nieuwleusen
E-mail: info@oosterveensoliehandel.nl

Plus Luuk Tijs
De complete supermarkt voor uw dagelijkse boodschappen. Met als uitgangspunt: kwaliteit en service met een vriendelijke prijsstelling.
Website: www.plus.nl
Adres: Westeinde 10, 7711 CK Nieuwleusen
E-mail: luuk.tijs@plus.nl

Profix
Het juiste adres voor schitterende siergrind – epoxy en deco floc vloeren. Wij zijn ook gespecialiseerd in betonrenovatie en kelderafdichting. Kwaliteit, design en veelzijdigheid, zijn de sleutelwoorden van Profix.
Website: www.profix.nl
Adres: Plesmanstraat 37, 7903 BG, Hoogeveen
E-mail: info@profix.nl

Putoline
Welke olie is geschikt voor jouw motor (road of off-road), scooter of quad? Professioneel advies voor de motor, versnellingsbak, remsysteem en koelsysteem.
Website: www.putoline.com/nl/
Adres: Kijk voor de dichtstbijzijnde verkooppunten op de website
E-mail: info@putoline.com

Ramon’s bouwservice
Het juiste adres voor al uw timmerwerk, groot en klein.
Website: bouwservice.nu
Adres: Einsteinstraat 1, 7701 SB Dedemsvaart
E-mail: ramon@bouwservice.nu

Repkon
Een bedrijf die klaar staat voor andere bedrijven. Industriele dienstverlening, Onderhoud magazijnen, Montage in eigen werkplaats en op locatie
Website: www.repkon.nl
Adres: Westerparallelweg 24-a, 7951 LL Staphorst
E-mail: info@repkon.nl

RH Motoren
Onze dagelijkse werkzaamheden bestaan onder andere uit het reviseren en onderhouden van motoren. Ook hebben e een eigen vermogensbank waarmee we uw motor netjes kunnen afstellen.
Website: www.rh-motoren.nl
Adres: Kalkovenweg 12, 7711 GW, Nieuwleusen
Tel: 06-27234739

Rooth Partyservice
Voor het huren van materialen voor feestjes bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt op ons een beroep doen voor zowel kleine als grote feesten. De schotels zijn mooi gegarneerd en klaar om op uw buffettafel te plaatsen. Al onze buffetten worden thuis of op locatie door ons afgeleverd. Desgewenst kunnen wij servies en bestek meeleveren. Ook kunt u bij ons terecht voor het bestellen voor diverse soorten hapjesschalen. Kijkt  u maar eens op onze bestellijst of hieronder bij de foto’s. Mocht u zelf speciale wensen of iets anders in gedachten hebben, neemt u dan contact met ons op.
Website: www.rooth.nl
Adres: Kelvinstraat 17, 7701 BZ Dedemsvaart
E-mail: info@rooth.nl

RR Motorsports
Bij ons multibrand bedrijf bent u aan het juiste adres voor racemotorverhuur, de aanschaf van losse onderdelen, paddock-service en meer. Zo zijn wij uw expert voor de verkoop van verschillende motorbanden. In ons assortiment vindt u banden van Dunlop, maar ook diverse andere merken zoals Bridgestone en Pirelli. Overige racebenodigdheden als raceonderdelen en  originele BMW onderdelen koopt u bij onze servicetrailer op het paddock of bestelt u online in onze webshop. Met andere woorden, wij voorzien u van A tot Z.
Website: www.rrmotorsports.nl/nl
Adres: Laan van Eekharst 373, 7823 AJ Emmen
E-mail: info@rrmotorsports.nl

Schippers bouwmaterialen
Voor al uw bouwmaterialen
Website: www.bouwcenter.nl/schippers
Adres: De Vesting 32, 7722 GA Dalfsen, Meeleweg 35, 7711 EJ Nieuwleusen
E-mail: info@bouwcenterschippers.nl

Schuurman units
Tijdelijke gebouwen Schuurman Units is gespecialiseerd in de handel en verhuur van tijdelijke gebouwen. Van woonunits tot kantoorunits, schaftketen en containers. We bieden een zeer gevarieerd aanbod en leveren de units naar wens van de klant. Uw ideale woonruimte of bedrijfsruimte vinden is ons werk!
Website www.schuurmanunits.nl/
Adres: De Grift 30, 7711 EJ Nieuwleusen
E-mail: info@schuurmanunits.nl

Van der Sleen Transport
Van der Sleen Transport is is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).
Adres: Pallandtlaan 30, 7742 WJ Coevorden
E-mail: vandersleentransport@hccnet.nl

T.B. service & dienstverlening
Voor al uw installatietechnische werkzaamheden
Website: T.B. Service & Dienstverlening
Adres: Van Limburg Stirumstraat 12, 7391 VT Twello
Tel: 06-12475493

De Tegelmaster
De tegelhandel in keramische wand- en vloertegels. U kunt bij ons terecht voor goede kwaliteit met een lage prijs. Wij bieden u een totaal pakket in wand- en vloertegels Het plakken van tegels behoort ook tot de mogelijkheden.
Website: www.detegelmaster.nl
Adres: Benjamin Franklinstraat 22a, 8013 NC Zwolle
E-mail: info@detegelmaster.nl

Tempelman B.V.
Sinds 1909 een begrip in Nieuwleusen en wijde omgeving. Wat ooit begon als wagenmakerij en timmerwerkplaats, is inmiddels uitgegroeid tot een zeer gerespecteerd aannemersbedrijf dat bekend staat om zijn kwaliteit. Plannen voor nieuw- of verbouw? Informeer naar de mogelijkheden.
Website: www.aannemersbedrijftempelman.nl
Adres: Den Hulst 70, 7711 GR Nieuwleusen
E-mail: info@aannemersbedrijftempelman.nl

Tellen kitwerken
Tellen Kitwerken is gespecialiseerd in kitwerk. U kunt bij ons terecht voor het afkitten van badkamers, dilatatievoegen, keukens en vloeren. Ook voor het vervangen en aanbrengen van een nieuwe kitvoeg bent u bij ons aan het juiste adres.
Website: Tellen-kitwerken.nl
Tel: 06-10548342
E-mail: tellenkitwerken@hotmail.com

Thuiskapper Yvonne
Adres: Burg van Haersoltestraat 18, 7711JK Nieuwleusen
Tel: 06-23759031

Wildeboer
Wildeboer staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, maatwerk en klantgerichtheid. Leverancier van Landbouwfolie, Tuinbouw- ,bouw- industrie- en ventilatie-installaties en zeilmakerij.
Website: www.wildeboer-groep.nl
Adres: Evenboersweg 16, 7711 GX Nieuwleusen
E-mail: info@wildeboer-groep.nl

Wink auto’s
Wink Auto’s is reeds jaar en dag een bekend en vertrouwd adres voor uw auto.Wij hebben ons gespecialiseerd in BMW vanwege de passie voor het merk en de kwaliteit en betrouwbaarheid van de auto’s. Uiteraard treft u bij ons auto’s aan van alle merken en kunnen wij ook uw voertuig vinden als u ons een zoekopdracht geeft, ongeacht het merk.
Website: winkautos.nl
Adres: Zwolseweg 77, 7707 AC Balkbrug
E-mail: info@winkautos.nl

Van Wijnen Bouw Dalfsen
Met een vakkundig team doen wij voor u bouwwerkzaamheden in nieuwbouw, verbouw, onderhoud en isolatie en renovatie/restauratie. Voor bouwkundig advies of informatie kunt u ook bij ons terecht. Is een architect en/of constructeur nodig of gewenst, dan kunnen wij deze ook voor u inschakelen.
Website: www.vanwijnenbouwdalfsen.nl
Adres: Hessenweg 63a, 7722 PJ Dalfsen
E-mail: info@vanwijnenbouwdalfsen.nl

De Zilveren Naald
De Zilveren Naald is als een van de grootste in Nederland gespecialiseerd in het uitvoeren van reparaties/veranderingen aan motorkleding. Wij werken uitsluitend met de beste materialen, materialen die ook in de racerij worden gebruikt. Ook laser snijden en graveren op diverse materialen is een mogelijkheid bij de Zilveren Naald
Website: www.dezilverennaald.nl
Adres: Gildetrom 1, 3905 TB Veenendaal
E-mail: info@dezilverennaald.nl

De Zwolse steenhouwerij
Bij de zwolse steenhouwerij zijn ze gespecialiseerd in natuursteen maatwerk. Zij produceren hun maatwerk in eigen huis. Ook wanneer natuursteen een opknapbeurt verdient, bent u bij hun aan het juiste adres. Voor kristalliseren, polijsten, impregneren of onderhoudsmiddelen kunt u bij hen terecht.
Website: www.zwolsesteenhouwerij.nl
Adres: Galvaniweg 4, 8013 RG Zwolle
E-mail: info@zwolsesteenhouwerij.nl