sponsoring

Houthandel Alteveer
Houthandel Alteveer is leverancier van de meest uiteenlopende houtmaterialen.
Bovendien beschikt Houthandel Alteveer over een houtzagerij en -schaverij waar we u op maat kunnen bedienen.
Website: http://www.houthandelalteveer.nl/ 
Adres: Oosterhulst 48, 7711 BH Nieuwleusen
E-mail: h.alteveer@hotmail.nl

Alvasi Reclame
Voor een professionele uitstraling van uw bedrijf of producten kijkt Alvasi Reclame graag wat het beste bij u en uw klanten past. Advisering, ontwerpen, realisatie en plaatsing van reclame-uitingen door heel Nederland.
Website: http://www.alvasi.nl    
Adres: Rollecate 47, 7711 GG Nieuwleusen
E-mail: info@alvasi.nl     

Het Automatiseringshuis
Het Automatiseringshuis is een full service bedrijf op het gebied van automatisering. Dit houdt in dat we u alle zorg voor automatisering uit handen nemen! Zo regelen wij uw beveiliging, pro-actief netwerkbeheer, Office 365, hard- en software en alle andere automatiseringsactiviteiten.
Website: http://www.hetautomatiseringshuis.nl
Adres: Meelsloot 1, 7711 GH Nieuwleusen
E-mail: info@hetautomatiseringshuis.nl

Bert Bonen Bouw
Bij Bert Bonen Bouw kunt u terecht voor al uw bouw werk.
Adres: Westerveen 48, 7711 DE Nieuwleusen
E-mail: info@bertbonen.nl

Bouwbedrijf Bongers BV
Bouwbedrijf Bongers is een middelgrote en erkende onderneming in de regio Dalfsen. We realiseren grote en kleine bouwprojecten voor zowel particulieren als bedrijven. Ons streven is altijd de beste kwaliteit bieden. Dat kan alleen in een optimaal samenspel tusasen opdrachtgever, leveranciers en onszelf. Niet voor niets is ons credo: Bouwen doen we samen.
Website: http://www.bouwbedrijfbongers.nl
Adres: Engellandweg 3,  RA Dalfsen
E-mail: info@bouwbedrijfbongers.nl

Bos Bedden
Met ruim 30 jaar ervaring en 3000 vierkante meter showroom staat Bos Bedden bol van ervaring en aanbod op beddengebied. U krijgt er een eerlijk en deskundig advies. De showroom is rolstoelvriendelijk ingericht en de afdelingen zijn goed bereikbaar met de lift.
Website: http://www.bosbedden.nl    
Adres: Den Hulst 33, 7711 GK Nieuwleusen
E-mail: info@bosbedden.nl

Bosch Tegelzetbedrijf
Vloertegels geven een mooie uitstraling aan je woning. Tegelvloeren zijn zeer geschikt in woonkamers, keukens, badkamers en toiletten maar ook buitenshuis voor bijvoorbeeld een terras zijn vloertegels zeer geschikt. Tegels zijn te verkrijgen in verschillende soorten en maten.
Daarom maken wij voor elke soort tegels een juiste plan van aanpak, om uiteindelijk het juiste en gewenste resultaat te kunnen realiseren.
Website: http://tegelzetbedrijfbosch.nl/
Adres: Schuurmanstraat 6, 7691 PR, Bergentheim
Email:  info@tegelzetbedrijfbosch.nl
06-108 200 03

BR Controls
Experts in hardware ontwikkeling – BRControls biedt het totaalpakket van ontwikkeling, assemblage en realisatie van 100% webbased gebouwbeheersystemen.
U hebt het vast al eerder gehoord: in de toekomst zullen alle kantoorgebouwen, zorggebouwen, woongebouwen en scholen in Nederland ‘smart’ worden uitgevoerd, zodat duurzaamheid, energieverbruik, gebouwbeheer en -exploitatie naar het hoogste niveau getild kunnen worden en gebruikers comfortabel, gezond en veilig kunnen wonen, werken en verblijven. Om hier optimaal invulling aan te geven, zijn de toepassing van multifunctionele sensoren, intelligente communicatie tussen systemen, zorgvuldige data-analyse in de cloud én prestatieborging onmisbaar, waar wij graag in voorzien.
Website: http://www.brcontrols.com/
Adres: Branderweg 3, 8042 PD, Zwolle
E-mail: info@brcontrols.com

Coreengineering
Hier vindt u producten die op maat gemaakt zijn voor de echte raceliefhebber. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Goede pasvorm. Goede materiaalkeuze. Ook voor reparatie en onderhoud (thuis of op het circuit) kunt u mij bellen.
Website: http://www.coreengineering.nl/    
Adres: Dr. Larijweg 19, 7961 NK Ruinerwold
Email: korveldman@ziggo.nl
06-25031649

DWTK
Het tekenen en berekenen van staalconstructies en het in bedrijf stellen van heavy lift equipment. Website: (http://dwtk.nl/)
Adres: Tarwekamp 192, 1112 HL Diemen
E-mail: info@dwtk.nl   
06-40252048

Aannemersbedrijf Eikenaar
Voor nieuwbouw, verbouw, renovatie en restauratie stelt u eisen aan uw aannemer. Terecht. Een bouwproject, groot of klein, betekent investeren voor langere tijd. Wij verkennen met u mogelijkheden en alternatieven. U krijgt vakkundig advies. Zo kunt u een goed afgewogen besluit nemen.
Website: (http://www.aannemersbedrijfeikenaar.nl/)
Adres: Curiestraat 14, 8013 RA Zwolle
E-mail: info@aannemersbedrijfeikenaar.nl

Hordal B.V.
Hordal is een machinefabriek in Zwolle, gespecialiseerd op het gebied van verspaning (draai- en freeswerk), onderhoud en reparatie, machinebouw, engineering en klein constructiewerk.
Website: http://www.hordal.nl    
Adres: Telfordstraat 45, 8013 RL Zwolle
E-mail: info@hordal.nl     

Jacobs Groep
Jacobs Groep is een veelzijdig bedrijf. Zo richt Jacobs Dienstverlening zich op personeelsbemiddeling. Via uitzending, detachering en payrolling. Ook bemiddeling tussen werkgevers en ZZP-ers. Er is een speciale tak voor machinistenverhuur. En ze doen nog veel meer; neem eens een kijkje op de website voor alle activiteiten.
Website: http://www.jacobsgroep.com    
Adres: De Pol 1a, 7707 PA Balkbrug
E-mail: administratie@jacobsgroep.com     

JoPa Racing Products
Internationale groothandel voor de motorwereld, op zowel tour, race- als crossgebied. Met merken als SiDi, Furygan, Airoh en Shiro heeft JoPa producten voor elke motorrijder. JoPa vervaardigt on- en offroadkleding in haar eigen atelier. Dit biedt de mogelijkheid persoonlijke teamkleding te maken met korte levertijden.
Website: http://www.jopa.nl    
Adres: Veldegge 8, 7468 DJ Enter
E-mail: info@jopa.nl

E.G. Ten Kate
Voor boeren, burgers en buitenlui. Voor landbouwmechanisatie, Tuin- & Parkmachines of welke onderdelen u ook zoekt, moet u bij EG ten Kate zijn.
Website: http://www.egtenkate.nl/
info@egtenkate, 0529-482918

Ten Kate Kunststof Kozijnen
Ten Kate kunststof kozijnen is een bedrijf dat zich al 25 jaar bezighoud met de levering en montage van kunststof kozijnen, iso-glas en kunststof voor gevelbekleding, windveren en boeien en zich vooral heeft gespecialiseerd in de renovatie waar (bijna) alles in eigen beheer van demontage tot afwerking door ten Kate wordt uitgevoerd.
Alleen levering van kunststof materialen en kozijnen behoort ook tot de mogelijkheid.
Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.
info@tenkatekunststofkozijnen.nl, 0529-483255

Ten Kate Motoren, Ten Kate Racing Products
Ten Kate Motoren jouw exclusieve Honda dealer, dé naam die staat voor jarenlange motorervaring en passie voor de motorenbranche. Wij bieden u:
Een moderne showroom met ALLE nieuwe modellen van Honda.
Veel modellen te bezichtigen compleet afgemonteerd met originele Honda accessoires. Of het nou om Tour, Allroad, Naked of Supersport gaat Ten Kate Motoren heeft het.
Occasion motoren waarvan ruim alle merken zijn vertegenwoordigd.
800m2 MEGA kledingshop (ruime lady’s en kids kledingcorner) vol wereldmerken en de laatste modetrends. Motoronderdelen en -accessoires.
Vakmanschap, kennis, service, persoonlijke aandacht, kwaliteit en 2 jaar fabrieksgarantie (5 sterren BOVAG). De koffie staat klaar. Website: http://www.tenkate.coml/http://tenkateracingproducts.com/http://www.tenkateracing.com/
Adres: Rollecate 55, 7711 GG, Nieuwleusen

Klein Metsel- en Tegelwerken
Verkoop en montage van wand- en vloertegels, marmer en natuursteen. Ook voor installatie van sanitair en badkamers. Bel voor meer informatie met Berry Klein. 
Telefoon: 0529-481401
Adres: Zandspeur 63, 
7711 HG Nieuwleusen     

Klevringa Bouwbedrijf
Van kleine verbouwing tot complete nieuwbouw, bij Klevringa Bouwbedrijf is uw project in goede handen.
Website: http://www.klevringabouwbedrijf.nl/
Adres: Hofstraat 11, 8061 GS Hasselt
E-mail: info@klevringabouwbedrijf.nl     

Koers Polyester Techniek
Specialist in reparatie, onderhoud en nieuwbouw van polyester en epoxy toepassingen. Koers Polyester Techniek is een innovatief bedrijf en helpt u graag bij het ontwikkelen van uw polyester/epoxy producten.
Website: http://www.koerspolyestertechniek.nl    
Adres: De Grift 18, 7711 EJ Nieuwleusen
E-mail: info@koerspt.nl

Kouwen Slagerij
In onze eigen slachterij en worstmakerij maken wij vele specialiteiten, veelal naar authentiek recept. Of het nu gaat om vleeswaren, worst of uw dagelijkse stukje vlees, het wordt allemaal met zeer veel zorg bereid. U kunt echter ook bij ons terecht voor uw speciale gelegenheden. Wij hebben alle ingrediënten in huis voor een geslaagd etentje. Voor uw barbecue, buffet, fondue of gourmet verzorgen wij graag het vlees en de salades. Maar ook de hapjes of de complete buffetten zijn bij ons in vertrouwde handen.
Website: http://www.kouwen.uw-slager.nl
Adres: Burg.Backxlaan 339, 7711 AD Nieuwleusen

Loohuis Assies
Loohuis-Assies is al meer dan 100 jaar een begrip in en rondom Zwolle. Wij zijn sterk in renovatie en verbouw van woningen/appartementen en in service en onderhoud.
Website: https://www.loohuisgroep.nl/contact/assies-zwolle
Adres:  Pascalweg 14, 8013 RC Zwolle
Email: zwolle@loohuisgroep.nl

MC Nieuwleusen
Bij deze gezellige motorclub is het raceteam START Racing Nieuwleusen ontstaan.
Website: https://www.mc-nieuwleusen.nl/
Adres Clubhuis: Bosmansweg 70, 7711 HN Nieuwleusen
E-mail: info@mc-nieuwleusen.nl

Schildersbedrijf Mijnheer
Voor al uw schilderwerk, beglazing, behangwerk en spuitwerk.
Website: http://www.schildersbedrijf-mijnheer.nl/    
Adres: Kalkovenweg 6, 7711 GW Nieuwleusen
E-mail: info@schildersbedrijf-mijnheer.nl

Nijwa Groep
Nijwa Groep is de truck- en bedrijfsautodealer voor Volvo Trucks en Renault Bedrijfswagens in de provincies Groningen, Drenthe en Overijssel. Naast de verkoop van nieuwe en gebruikte vrachtwagens en bedrijfswagens bieden wij een compleet pakket aan after-salesdiensten, waaronder onderhoud, keuringen, cursussen (Code 95), wagenparkbeheer en verhuur. Nijwa Groep onderscheidt zich daarbij door het aanbieden van ‘one-stop-shopping’ in combinatie met een excellent serviceniveau.
Website: https://www.nijwa.nl/
Adres: Nijwa Hengelo, Bedrijventerrein Westermaat de Veldkamp,Vormerij 12, 7621 HL Borne
E-mail: info@nijwa.nl

 

Oosterveen’s Oliehandel Nieuwleusen
Oosterveen is de regionale brandstoffenspecialist. Oosterveen’s Oliehandel is het adres voor motorbrandstoffen, smeermiddelen en flessengas.
Website: http://www.oosterveensoliehandel.nl/
Adres: Burg. Backxlaan 204, 7711 AL Nieuwleusen
E-mail: info@oosterveensoliehandel.nl

Ox Tools
OX Groep is een van de wereldleiders op het gebied van handgereedschap, diamantgereedschappen en veiligheidsproducten voor de bouw.
Website: https://www.oxtools.nl/    
Adres: kijk voor de dichtstbijzijnde dealer op de website
E-mail: info@oxtools.nl

Plus Luuk Tijs
De complete supermarkt voor uw dagelijkse boodschappen. Met als uitgangspunt: kwaliteit en service met een vriendelijke prijsstelling.
Website: http://www.plus.nl    
Adres: Westeinde 10, 7711 CK Nieuwleusen
E-mail: luuk.tijs@plus.nl

Profix
Het juiste adres voor schitterende siergrind – epoxy en deco floc vloeren. Wij zijn ook gespecialiseerd in betonrenovatie en kelderafdichting. Kwaliteit, design en veelzijdigheid, zijn de sleutelwoorden van Profix.
Website: http://www.profix.nl/
Adres: Plesmanstraat 37, 7903 BG, Hoogeveen
E-mail: info@profix.nl

Putoline
Welke olie is geschikt voor jouw motor (road of off-road), scooter of quad? Professioneel advies voor de motor, versnellingsbak, remsysteem en koelsysteem.
Website: https://www.putoline.com/nl/    
Adres: Kijk voor de dichtstbijzijnde verkooppunten op de website
E-mail: info@putoline.com

Remar Autoschade & lakservice 
Autoschade & lakservice Remar is een Focwa Eurogarant schadeherstelbedrijf. Al bijna 25 jaar hebben wij ervaring in de totaalschade branche zoals; auto’s, trucks, trailers, boten, motoren, etc. Daarnaast beschikken wij over een ultra moderne lak afdeling waar we alle moderne lakken kunnen maken. Wij leveren aan collega schadebedrijven en spuiterijen, landbouwmechanisatie en industrie. Ook de particulier en kleine bedrijven kunnen bij ons terecht. 
Website: http://autoschaderemar.nl
Adres: Kleiland 11, 8271 RV IJsselmuiden
E-mail: autoschaderemar@planet.nl

RH Motoren
Onze dagelijkse werkzaamheden bestaan onder andere uit het reviseren en onderhouden van motoren. Ook hebben e een eigen vermogensbank waarmee we uw motor netjes kunnen afstellen.
Website: https://www.rh-motoren.nl/
Adres: Kalkovenweg 12, 7711 GW, Nieuwleusen
06-27234739

Rooth Partyservice
Voor het huren van materialen voor feestjes bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt op ons een beroep doen voor zowel kleine als grote feesten. De schotels zijn mooi gegarneerd en klaar om op uw buffettafel te plaatsen. Al onze buffetten worden thuis of op locatie door ons afgeleverd. Desgewenst kunnen wij servies en bestek meeleveren.
Ook kunt u bij ons terecht voor het bestellen voor diverse soorten hapjesschalen. Kijkt  u maar eens op onze bestellijst of hieronder bij de foto’s. Mocht u zelf speciale wensen of iets anders in gedachten hebben, neemt u dan contact met ons op.
Website: http://www.rooth.nl
Adres: Kelvinstraat 17, 7701 BZ Dedemsvaart
E-mail: info@rooth.nl

RR Motorsports
Bij ons multibrand bedrijf bent u aan het juiste adres voor racemotorverhuur, de aanschaf van losse onderdelen, paddock-service en meer. Zo zijn wij uw expert voor de verkoop van verschillende motorbanden. In ons assortiment vindt u banden van Dunlop, maar ook diverse andere merken zoals Bridgestone en Pirelli. Overige racebenodigdheden als raceonderdelen en  originele BMW onderdelen koopt u bij onze servicetrailer op het paddock of bestelt u online in onze webshop. Met andere woorden, wij voorzien u van A tot Z.
Website: https://www.rrmotorsports.nl/nl/
Adres: Laan van Eekharst 373, 7823 AJ Emmen
E-mail: info@rrmotorsports.nl

Van der Sleen Transport
Van der Sleen Transport is is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).
Adres: Pallandtlaan 30, 7742 WJ Coevorden
E-mail: vandersleentransport@hccnet.nl

Tempelman B.V.
Sinds 1909 een begrip in Nieuwleusen en wijde omgeving. Wat ooit begon als wagenmakerij en timmerwerkplaats, is inmiddels uitgegroeid tot een zeer gerespecteerd aannemersbedrijf dat bekend staat om zijn kwaliteit. Plannen voor nieuw- of verbouw? Informeer naar de mogelijkheden.
Website: http://www.aannemersbedrijftempelman.nl    
Adres: Den Hulst 70, 7711 GR Nieuwleusen
E-mail: info@aannemersbedrijftempelman.nl     

Tibben
Wij dragen al meer dan 30 jaar zorg voor de inrichting van uw huis of kantoor. Ons team met vaste medewerkers helpt u graag bij het kiezen van iedere gewenste uitstraling. Dankzij ons grote assortiment kunt u eindeloos combineren. Tapijt, laminaat of een pvc vloer met een mooi karpet, gordijnen of andere stijlvolle raamdecoratie voor binnen of buiten. Wij nemen de tijd om u te helpen de juiste sfeer te vinden.
Website: http://www.tibben.nl/    
Adres: Kalkovenweg 1, 7711 GV Nieuwleusen
E-mail: info@tibben.nl

Viking Seats
Viking Seats is gespecialiseerd in het bekleden van Skai en leer en het herstellen van tentdoeken.
Website: https://www.vikingseats.nl/
Adres: Kelvinstraat 22, 7701 BZ Dedemsvaart
E-mail: info@vikingseats.nl

De Viersprong
Op het markantste kruispunt van Nieuwleusen is de Viersprong gevestigd. Als het gaat om eten, drinken of samenkomen ben je bij ons aan het juiste adres. Kom bij ons lunchen, drink een kop koffie met een kleine versnapering of geniet van een overheerlijk diner. Daarnaast kun je nog plaatsnemen in ons café dat bekend staat om zijn gezellige sfeer
Website: https://www.grandcafedeviersprong.nl/
Adres: Burg. Backxlaan 2, 7711 AG Nieuwleusen
E-mail: info@grandcafedeviersprong.nl 

Vos Voertuigservice
Wij zijn een allround garage bedrijf op het industrie terrein van Heino. Website https://www.vosvoertuigservice.nl/
Adres: L.J. Costerstraat 43, 8141 GN Heino
E-mail: info@vosvoertuigservice.nl

Wensink, Aangenaam
Mobiliteit is onze passie en ons vak. Als officieel dealer voor Mercedes-Benz, Ford en smart staan wij dagelijks voor u klaar om ervoor te zorgen dat u zorgeloos onderweg van mobiliteit kunt genieten. Maar Wensink gaat verder… ook alle andere merken zijn bij ons van harte welkom!
Autorijden is bij Wensink meer dan enkel aanschaf en onderhoud. Met een breed aanbod aan aanvullende diensten maken wij van autorijden een aangename beleving. Klanttevredenheid is daarbij onze drive. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!
Wij verwelkomen u graag in één van onze vestigingen. Wij zijn Wensink. Aangenaam! Website: http://www.wensink.nl/
Adres: Lippestraat 2, 8028 PS, Zwolle
E-mail: info@wensink.nl