Racefanclub

Naast sponsoring bestaat er ook de mogelijkheid om Stichting START Nieuwleusen op een andere manier te ondersteunen. Dit doe je door lid te worden van de Racefanclub. In Nieuwleusen en omstreken wonen veel motorsportliefhebbers en er is een grote groep fans die het START-team een wam hart toedraagt. Door een jaarlijkse bijdrage van minimaal € 50,= maak je ook deel uit van de gezelligste racefanclub van Nederland.

Op de racedagen weten vele supporters de weg naar het START-team te vinden. Of zou dat komen door de gratis koffie? Nee, alle gekheid op een stokje, het doet ons als team goed dat we op veel support van de fans mogen rekenen. Bovendien zijn er ook supporters die geheel belangeloos de handen uit de mouwen steken bij de diverse klussen, zoals het onderhoud aan de trailer. Fantastisch gewoon!

Wat krijg je terug voor je lidmaatschap:
  • uitnodiging voor de teampresentatie
  • uitnodiging voor de sponsordag
  • uitnodiging voor de afsluitende Finish Party
  • korting op toegangskaarten
  • vermelding van je naam op sponsorbord en website

lid worden

Stuur een mailtje naar start-racing@outlook.com en word lid van onze Racefanclub. De minimale inleg is € 50. Geef in je mailtje even aan wat jouw bijdrage wordt. Verstuur het mailtje en maak vervolgens het bedrag over op IBAN: NL90 RABO 0325 6682 72 ten name van Stichting START Nieuwleusen, onder vermelding van Racefanclub. Zodra het bedrag bij ons binnen is, ben jij ook lid van de gezelligste racefanclub van Nederland!

Geef ook je e-mailadres aan ons door, want dan houden we je op de hoogte van het laatste nieuws en ontvang je na elke race een uitgebreide nieuwsbrief.